zondag 17 mei 2009

Europa-tour - Woensdag 13 mei 2009 - Brussel


Op woensdag zijn onze Europa-reizigers, Wouter Danckaert en Marijke Jordens, vertrokken in het treinstation van Brussel-Zuid. In het kader van de Europese verkiezingen stuurt JONGCD&V Wouter en Marijke voor 3 weken naar 12 Europese steden.

Ze zullen er de balans opmaken van het beleid van de Europese Unie en interviews afnemen van vooraanstaande politici, journalisten, studenten en de man op de straat. Deze informatie is belangrijk want je kan ze gebruiken bij het spelen van mijn digitaal verkiezingsspel StemMarilyn.eu. In dit spel worden vragen gesteld over de werking van de Europese Unie, vragen waarop onze Europareizigers het antwoord zullen leveren!

Hou deze blog dus goed in de gaten! We volgen de Europareizigers op de voet en zullen hun antwoorden geregeld posten. Op die manier reizen we samen doorheen gans Europa en volgen we daarbij volgende reisweg: Brussel – Parijs – Straatsburg – Barcelona – Rome – Zagreb – Boedapest – Boekarest – Praag – Frankfurt – Kopenhagen – Den Haag – Brussel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank u voor uw reactie!